Prietenia


"Prietenia este întotdeauna o responsabilitate plăcută, niciodată o oportunitate." Khalil Gibran

Aceasta este una din putinele "definitii" date prieteniei, dar exista atat de multe citate, aforisme, motto-uri, cuvinte despre prietenie...pentru ca prietenia este intr-adevar o legatura extraordinara...
Prietenia nu este o oportunitate, pentru ca prietenia adevarata nu se ofera pur si simplu, intr-o prietenie adevarata trebuie sa castigi increderea, sa dovedesti ca esti o persoana care merita si sa simti acelasi lucru din partea celeilalte persoane.
O relatie de prietenie este, asemeni unei relatii de dragoste, speciala si de fiecare data altfel pentru fiecare persoana. O prietenie nu trebuie sa fie ca la carte, nu trebuie sa fie perfecta, o prietenie se simte, se traieste clipa de clipa, daca gasesti persoana potrivita!
E atat de important sa ai un prieten adevarat, un prieten caruia sa simti ca ii poti spune orice, desi in ziua de azi, cam greu gasesti astfel de persoane, insa, persoanele de calitate se gasesc intre ele, mai devreme sau mai tarziu.
Sunt mandra sa spun ca eu am gasit o astfel de persoana si asa cum spunea Nichita Stanescu : "Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt nenumarati!", pot sa spun si eu ca prietenii mei nu sunt multi, dar cei pe care ii consider prieteni cu adevarat imi sunt de ajuns!

2 Response to "Prietenia"

  1. BlueAngel says:
    9 aprilie 2010 la 19:12

    Ceea ce este in urma noastra si ceea ce este inaintea noastra sunt lucruri insignifiante in comparatie cu ceea ce este in noi...Te pup..!!

  2. Mihaella says:
    9 aprilie 2010 la 20:29

    Multumesc Ramona pt vizita si pt comentariu...in noi exista atat de multe... sentimente ascunse... Te pup si eu !!

Trimiteți un comentariu