Dorinta

"Lucrurile pe care le-am dorit eu nu le-am putut obtine niciodata cerandu-le sau luptandu-ma pentru ele. Cum poti sa lupti pentru tandrete? Sau pentru duiosie? Cel mult poti sa le astepti!"
Octavian Paler


Eu am incercat si m-am luptat cu mine insami sa fiu mereu pe placul tuturor...dar am obosit...am obosit sa imi caut cuvintele cu grija pentru a nu fi inteleasa gresit...am obosit sa imi fie teama sa rostesc vreun cuvant gresit ca sa nu deranjez pe cineva!
Vreau si am nevoie sa fiu eu asa cum sunt...vreau sa nu mi se mai repro
seze orice cuvant...vreau sa fiu inteleasa atunci cand gresesc si sa mi se spuna ca am gresit, nu sa fiu pedepsita cu indiferenta, cu ignoranta...vreau sa fiu acceptata asa cum sunt...cu greselile mele...cu sentimentele mele...pentru ca la urma urmei sunt om...un om cu greseli ca oricare altul.
Nu sunt perfecta si nici nu vreau sa fiu, nu vreau sa ating perfectiunea!!!

"Nu exista decat o singura greseala : teama de a nu gresi!"
Heggel

Asta a fost cea mai mare greseala a mea...m-am temut mereu sa nu gresesc...sa nu ii supar pe ceilalti...si cu toate acestea am facut-o...am gresit fata de ceilalti si fata de mine!

3 Response to "Dorinta"

  1. coryta says:
    25 aprilie 2010 la 06:21

    Sa cautam bucuria... sa plangem tristetea. De cele mai multe ori tacerea este raspunsul la toate. Adierea gandului prin uitarea cuvantului, clipele noastre adunate una langa alta... mainile noastre impreunate, gandurile eliberate, vorbele calde in umbrele trecutului imprastiate de adieri ale vantului, duse pe aripi de fluturi. Am lasat gandul prin uitare iar cuvintele sa curga fara sa le pot opri. Clipele mele le-am adunat intr-un manunchi de vorbe si mi-am eliberat sufletul de durere.

  2. Dara says:
    25 aprilie 2010 la 15:16

    E imposibil sa impaci pe toata lumea, asa ca nu te mai obosi. Fii tu insuti si abia atunci vei vedea cine iti este prieten, cine te iubeste si tine la tine.
    "Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni" (Delacroix)

  3. Mihaella says:
    25 aprilie 2010 la 16:44

    Multumesc pentru cuvintele voastre minunate Coryta si Dara ! Multumesc !

Trimiteți un comentariu