Am nevoie...


Azi nu esti aici si iti simt lipsa poate mai mult ca oricand! Se spune ca nu simti lipsa unei persoane decat atunci cand nu iti mai e aproape...si totusi...cand iti e aproape si o simti departe...nu e mai acuta lipsa pe care o simti atunci?
"Cuvintele nu conteaza, faptele vorbesc" si totusi sunt cuvinte care dor atat de tare, cuvinte spuse de persoanele la care tii, cuvinte peste care treci, dar care lasa o rana adanca in sufletul tau...!
Poate ca si asta va trece...sau poate ca nimic nu va mai fi ca inainte...insa ce a fost va ramane mereu intiparit acolo unde trebuie...sentimentele nu pot fi sterse...amintirile nu pot fi uitate!
Am nevoie de toate discutiile cu tine...am nevoie de cea care erai...am nevoie de cuvintele tale de incurajare...am nevoie de imbratisarea ta care ma facea sa simt ca nu sunt singura...am nevoie de prezenta ta care ma linistea...am nevoie de tine...PRIETENA MEA!

5 Response to "Am nevoie..."

  1. Alexandra says:
    24 aprilie 2010 la 09:57

    toate trec si raman doar ca amintire in cartea vietii...iar sentimentele curate si nobile raman in sufletul nostru, pentru ca nu pot uita o persoana care nu ti-a gresit cu nimic, care tot timpul te ajuta si te incuraja, care iti era tot timpul alaturi chiar si in cele mai grele momente...

  2. Mihaella says:
    24 aprilie 2010 la 10:14

    Multumesc Balaurita... acele persoane care iti sunt aproape si te ajuta, care te incurajeaza, adevaratii prieteni sunt foarte greu de gasit in zilele noastre...dar exista...si prietenii adevarati nu se uita niciodata!

  3. coryta says:
    24 aprilie 2010 la 21:16

    Simt ridicandu-se din mine ca o ceata usoara, un indepartat gust de tristete, un vechi gust de cenusa... e jarul amintirilor arse ce mi-au parjolit candva sufletul. De ce, oare, dorinta ne indeparteaza, in loc sa ne apropie... cine ne leaga si ne dezleaga destinele? Ce departe par zilele cand flori de mar ne ningeau in plete iar soarele ne juca in ochi, inundand strazile ca o enorma revarsare de ape transparente.

  4. Mihaella says:
    24 aprilie 2010 la 21:36

    Coryta...prin aceste cuvinte ai redat o parte din sentimentele pe care le traiesc in aceste clipe. Iti multumesc pentru cuvintele acestea minunate!

  5. BlueAngel says:
    7 iunie 2010 la 22:48

    Te iubesc...!!

Trimiteți un comentariu