Suflet de copil


1 iunie - ziua copilului...aşteptam cu atâta nerăbdare ziua asta şi deşi teoretic nu mai sunt de ceva timp copil...practic însă niciodată nu voi înceta să fiu copil şi aştept încă această zi, la fel cum o făceam atunci. Mă consider un copil, un copil mare, dar un copil mereu!
Ador să fiu copil, să am suflet de copil, ador să fiu naivă asemeni unui copil, ador inocenţa copiilor şi puritatea lor, zâmbetul lipsit de orice urmă de răutate şi falsitate.
Sunt convinsă că fiecare din noi păstrăm un suflet de copil, inocenţa şi puritatea copiilor se află în fiecare din noi, poate unii ţin aceste calităţi ascunse mai bine ... dar există.
Să nu uităm nici un moment să păstrăm vie în noi flacăra copilăriei! Să nu uităm să apreciem copilul din fiecare şi copilul de lângă noi! Să ne apreciem copiii din jur şi să încercăm să le oferim o lume mai bună, încrederea de care au nevoie şi dragoste necondiţionată!
Azi lăsaţi copilul din voi, mai mult ca oricând, să se arate tuturor!
Azi, de ziua voastra, LA MULŢI ANI tuturor copiilor, tuturor sufletelor de copii!


Asculta mai multe audio Muzica

Reacții: 

5 Response to "Suflet de copil"

 1. Balaurita says:
  1 iunie 2010, 14:25

  la multi ani si tie...si eu sunt de aceiasi parere ca si tine si anume ca toti pastram in noi un suflet de copil, chiar daca la unii se vede acest lucru sau nu

 2. Mihaella says:
  1 iunie 2010, 14:28

  Multumesc Balaurita pentru urare :*

 3. JustAGirl...Dana xx says:
  3 iunie 2010, 19:45

  cu toate ca au trecut cateva zile de la ziua copilului iti urez si eu acum La mutli ani!!!...niciodata nu e prea tarziu:D
  imi place blogul tau si cu siguranta mai trec pe aici:*:**

 4. Mihaella says:
  3 iunie 2010, 19:55

  Multumesc JustAGirl...Dana...ai dreptate niciodata nu e prea tarziu...te astept intotdeauna cu mult drag in "lumea mea"

 5. Catalina says:
  4 iunie 2010, 09:34

  Ai de luat o leapşă de pe blogul meu! :)

Trimiteți un comentariu