Aştept


Aş vrea să trăiesc într-o lume în care iubirea să predomine, în care să respirăm iubire, să ne hrănim cu iubire, în care răutatea să nu existe şi nimic să nu ne atingă.
E un vis? Da, e visul meu! Un vis imposibil, pentru că din păcate suntem sortiţi să trăim în această lume, să luptăm pentru
fiecare vis, pentru fiecare speranţă, pentru fiecare dorinţă.
Şi aştept...încă aştept şi sper la o minune, o rază de soare, o undă de speranţă, un cer fără nori, o seară de primăvară ce va desena pe cer culori strălucitoare, sper la o lume mai bună!

2 Response to "Aştept"

  1. Alexandra says:
    29 iunie 2010 la 11:03

    cred ca multora ni-ar placea sa traim intr-o lume la fel ca cea din visul tau si chiar daca e un vis foarte frumos, e extrem de imposibil de realizat...mai bine ramanem cu totii cu speranta la o lume mai buna, dar sa trecem un pic mai incolo de speranta si sa incercam sa facem ceva pentru acea lume mai buna

  2. Mihaella says:
    29 iunie 2010 la 12:04

    Balauriţa...să încercăm să facem ceva pt acea lume mai bună...dar putem oare? Încercăm...dar câţi suntem cei care nu doar ne dorim o lume mai bună, ci dorim şi să facem ceva în sensul ăsta? Cei mai mulţi se complac şi aşteaptă...aşa că...eu cred că nu ne rămâne decât să ne creăm fiecare colţişorul nostru de rai, în care să ne refugiem ori de câte ori simţim nevoia!

Trimiteți un comentariu