Leapşa

Am primit azi o leapşă de la Cătălina...mulţumesc dragă Cătălina...şi acum să vedem...


"instig la leapşă. Tu în ce poveste crezi? Ce film vechi te face să simţi furnici şi fluturi pe tot corpul? Ce film te face să plângi şi râzi în acelaşi timp? Ce actor, ce personaj?”


1. Pentru început în ce poveste cred? Cred în poveştile fiecăruia de viaţă, pentru că fiecare poveste de viaţă este diferită şi din fiecare am avut câte ceva de învăţat...poveştile de viaţă ale unei persoane implică dragoste, probleme, momente de fericire, momente de bucurie, absolut orice din care putem învăţa.

2. Având în vedere faptul că nu sunt foarte "mare", ca să spun aşa (am doar 22 de ani), cel mai vechi film pe care l-am văzut eu, şi pe care ori de câte ori îl văd, simt fluturi şi furnici în stomac este "Titanic"...nu e foarte vechi dar...cred că va deveni istorie...de asemenea îmi place foarte mult şi "A walk to remember"...filme care au la bază, în general, poveşti de dragoste.

3. Nu ştiu dacă am văzut vreun film care să mă facă să râd şi să plâng în acelaşi timp...dar un film care m-a făcut să râd cu lacrimi (deşi nu este unul vechi - motivul fiind acelaşi - frageda mea vârstă) este "
My Mom's New Boyfriend" - o comedie romantică, cu elemente de acţiune...

4. Ce actor, ce personaj mi-a plăcut....mi-a plăcut Leonardo di Caprio - bineînţeles eram înnebunită după el la momentul "Titanicului", ca majoritatea adolescentelor de la vremea aceea, mi-a plăcut şi rolul interpretat de el în "Titanic", ca actori îmi mai plac David Duchovny, Nicholas Cage, Antonio Banderas şi cam atât.

Leapşa merge mai departe la Ramona_Bluee, Balauriţa, denisia, şi toţi cei care doresc.

Reacții: 

3 Response to "Leapşa"

 1. denisia says:
  4 iunie 2010, 18:13

  Multumesc pentru vizita. Am trecut ce mi-a venit rapid in minte..

 2. Mihaella says:
  4 iunie 2010, 18:17

  Cu multă plăcere Denisia. Aceste era şi scopul, să treci ce îţi vine rapid în minte.

 3. Catalina says:
  5 iunie 2010, 22:31

  Da, da, Nicholas Cage place si la mineeee :) Ah, si Banderas :)

Trimiteți un comentariu