Cat as vrea...

Cat as vrea sa pot sa ii las in urma pe toti cei care ma fac mereu sa vars lacrimi, care imi ranesc inima, fara sa le pese de ceea ce simt, fara sa constientizeze ca gesturile si cuvintele lor ma fac sa sufar, ma daram...!
Cat as vrea sa fiu dura, sa fiu de gheata, sa nu imi pese decat de mine...dar nu pot!!! Si ma intreb uneori ce trebuie sa se intample ca sa pot lua intr-un final decizia de a fi altfel...!
Cat as vrea ca intr-o zi sa ma las ghidata de ratiune si nu de ceea ce imi spune sufletul...!!!

Reacții: 

3 Response to "Cat as vrea..."

 1. BlueAngel says:
  1 octombrie 2012, 09:44

  Oricat ti`ai dori asa ceva nu vei reusi niciodata...iar cine spune ca a reusit..sa se schimbe dintr`un suflet bun ...cald...iubitor...minte crede`ma...si intr`un final se minte si pe el insusi ptr ca isi doreste acelas lucru ca si tine...dar nu reuseste...sti proverbul ''omul isi schimba parul dar naravul ba''?..ei bine nu e apa de ploaie...:)

 2. Mihaella says:
  1 octombrie 2012, 10:10

  Probabil ai dreptate..si spun probabil pentru ca da, si eu eram exact de aceeasi parere, ca nu te poti schimba, dar candva, cineva mi-a spus... "Eu am reusit sa o fac, sa nu imi mai pese decat de fericirea mea!"
  De cand am auzit aceste vorbe am incercat si eu sa o fac, sa ma schimb, dar in zadar si acum...prin comentariul tau...realizez ca nu sunt doar eu cea care gandeste asa...!

 3. Bluee Angel says:
  1 octombrie 2012, 10:37

  Sa`ti pese si sa te doara activitatiile unora...si sa actionezi chiar daca nu ar trebui...nu e tot una cu ceea ce am spus eu...:)
  Si daca vrei iti pot elabora totul...dar nu aici...pe mess...:P

Trimiteți un comentariu