Visez

Visez adeseori...visez noaptea...dar visez si ziua...visez ori de cate ori am ocazia...si e atat de placut!
Uneori imi doresc sa pot visa mereu, as vrea sa nu imi pierd niciodata visele, sper sa nu imi pierd puterea de a visa...pentru ca, desi uneori poate par naiva, poate visez prea mult...visele si sperantele imi dau putere sa continui atunci cand totul pare naruit, sa ma ridic si sa lupt pentru ceea ce sper, sa lupt pentru ca visele pe care le am sa devina realizari.
Nu traiesc doar din vise si sperante, nici nu mi-am construit o lume din vise, doar ca visele fac parte din mine, din viata mea!
Am invatat ca uneori visele dor, dor atunci cand sunt prea mari si nu pot fi realizate, dor atunci cand realizezi ca nu pot trece de stadiul de vise, dar am invatat si ca niciodata nu trebuie sa imi pierd increderea in mine, in fortele mele, in puterea dragostei, in tot ceea ce inseamna viata!
Acum visez la clipa reintalnirii, visez la momentele pe care le vom petrece impreuna, visez la viata noastra in doi (si stiu ca acest vis se va implini, stiu ca acest vis nu face parte din categoria viselor irealizabile) ... si e un vis placut, un vis care, impreuna cu amintirile clipelor minunate petrecute impreuna, imi da putere sa suport distanta care ne desparte! Nu o sa incetez niciodata sa visez, chiar daca...in ochii unora par o naiva, o copila...ADOR SA FIU O COPILA CARE ARE VISE!

4 Response to "Visez"

  1. coryta says:
    2 mai 2010 la 13:16

    Fiecare purtam in suflet paradisul nostru pierdut, speranta ca va exista cineva acolo care ne va salva. Cineva care sa mangaie, sa asculte, sa inteleaga, sa fie mereu prezent sa intinda un brat, poate nu mereu foarte puternic, dar mereu acolo. O persoana care sa-ti sopteasca la marginea gandului, in fiecare noapte... mai mult decat viata, atat te voi iubi. Viata capata sens doar prin ceea ce iubesti si prin suferinta ca ai la dispozitie un timp limitat pentru a nu irosi aceasta sansa. Fara tine nu as fi reusit sa rasar, sa stralucesc... a iubi nu mai este doar un vis, este insasi viata mea.

  2. Mihaella says:
    2 mai 2010 la 13:20

    Asa este Coryta...a iubi este cea mai sublima arta...iubirea este insasi viata!

  3. Alexandra says:
    2 mai 2010 la 17:16

    se spune ca pentru ca un vis sa se indeplineasca, trebuie doar sa il ai...
    "Visele noastre naruite nu le avem niciodata la voia intamplarii. Ele sunt intotdeauna o piesa dintr-un joc de puzzle mai mare, un capitol dintr-o poveste mai lunga."-Larry Crabb

  4. BlueAngel says:
    11 mai 2010 la 09:06

    Lupta pentru visul tau, chiar daca te ranesti pe drum! Dragostea e ca zambetul; daca n-o daruiesti,nu valoreaza nimic!Nu cauta sa fii ca altii, nu-i asculta pe cei care-ti contesta deciziile. Incearca sa fii tu insuti. Mergi pe drumul pe care l-ai ales si nu privi inapoi cu regret. Trebuie sa-ti asumi riscuri pentru a-ti indeplini visele......!!!

Trimiteți un comentariu