Singuratate

Un amalgam de sentimente si deziluzii si-au facut astazi loc in sufletul meu...
M-am simtit atat de singura azi...poate mai singura ca niciodata...mi-au lipsit azi atat de mult toate acele persoane care candva imi erau aproape...care mereu stiau sa ma faca sa zambesc...acele persoane care au insemnat si inseamna inca ceva pentru mine.
Dar am realizat azi ca nimeni nu este indispensabil...indiferent cat de mult ma doare pe mine, ei nu mai au nevoie de mine...ei nu imi simt lipsa asa cum o fac eu...si desi nu e usor o sa invat sa inteleg ca totul are un sfarsit...o sa incerc sa accept ca m-au scos din viata lor. Ei in schimb or sa ramana mereu "ingerii" mei, cei care mi-au fost aproape cand am avut cea mai mare nevoie, care m-au facut sa simt si sa inteleg ce inseamna sa nu fi singur.
As fi vrut sa nu plece de langa mine, as fi vrut sa imi fie mereu alaturi, dar am inteles ca nu tot ceea ce iti doresti se indeplineste, pentru ca nu tine numai de mine...intr-o relatie, de orice natura, trebuie sa existe cel putin 2 persoane, de una singura nu pot sa lupt!
Afectiunea, prietenia, increderea nu pot fi cersite...ti se ofera sau nu! Trebuie sa accept ca le-am avut, dar le-am pierdut! Nu o sa ma lamentez si nici nu o sa mai incerc sa lupt cu morile de vant!
In aceste momente realizez cat e de adevarat ca "atunci cand pierzi un prieten, simti ca pierzi o parte din tine!"
O sa alung singuratatea care incearca din rasputeri sa puna stapanire pe mine, o sa ma ridic din nou, cum am facut-o de atatea ori si o sa merg mai departe. Am incredere in mine si stiu ca o sa reusesc. O sa trec si peste asta cum am trecut peste atatea!
Cel mai important e ca TU imi esti aproape, chiar daca intre noi exista o distanta care fizic ne desparte, stiu ca imi esti alaturi, cum ai fost mereu, stiu ca ma sprijini si poate ca TU esti singurul care imi da forta sa merg mai departe, tu si iubirea ta!

5 Response to "Singuratate"

  1. Alexandra says:
    3 mai 2010 la 12:22

    din pacate, chiar si cele mai frumoase relatii de prietenie ajung sa se termine...de ce?...sincer nu am un raspuns exact...cam din cate am trait eu si am mai vazut si la alte persoane, principalele motive sunt degradarea sentimentelor, instrainarea, intrarea intr-un alt cer si chiar si distanta...pacat!
    dar capul sus, toate trec...si vor venii alte persoane care iti vor castiga increderea si afectiunea si care vor fi alaturi de tine!

  2. Mihaella says:
    3 mai 2010 la 12:58

    Ai dreptate Balaurita...din pacate si cele mai frumoase relatii de prietenie se distrug incet incet...si e tare greu sa simti asta...dar asa cum ai spus tu...toate trec! Asta e principiul pe care merg si eu....principiu pe care l-am invatat de PRIETENA MEA...
    Multumesc pentru cuvintele tale !

  3. coryta says:
    4 mai 2010 la 19:18

    Nu trebuie sa uitam niciodata ca meritam tot ce este mai frumos pe lume, nu trebuie sa uitam ca meritam sa fim iubite, protejate. Vine o zi cand totul se sfarseste si iti doresti sa-ti regasesti sufletul pereche, cineva care sa-ti ofere ce ai avut dar de care te-ai dezobisnuit: tandrete, iubire. Te intrebi mirata ce ai facut sa meriti tot ceea ce iti ofera... raspunsul ar trebui sa fie simplu: "femeia merita sa fie iubita". Mi se pare atat de normal sa primesti iubire, sa ti se spuna ca esti frumoasa, sa fi ascultata. Uitam efectiv cum e sa fim iubite.

  4. BlueAngel says:
    11 mai 2010 la 09:11

    Cea mai inversunata lupta este cea cu tine insuti, pentru ca te afli in ambele tabere. Acum treci prin momente grele, dar asta o sa-ti caleasca caracterul si o sa te faca mai puternica. Incearca sa razi, chiar daca sufletul iti plange! Nu ai pierdut.....e doar in mintea ta....primeste pedeapsa atunci cand sti ca o meriti...fara a gandi ca cel ce te-a pedepsit nu te mai vrea sau ca ai pierdut accea persoana..!! Zana mea......

  5. Mihaella says:
    11 mai 2010 la 09:44

    Multumesc Ramona pentru comentariul tau, pentru cuvintele tale, care stiu ca sunt din inima...aveam nevoie de cuvintele astea...Soare!

Trimiteți un comentariu