Împlinire...


De cele mai multe ori împlinirea anumitor persoane se rezumă la bani, faimă, bunuri materiale, şi orice e legat de un câştig material.
De prea puţine ori se mai întâmplă să auzi persoane care îşi doresc iubire sau prietenie în mod dezinteresat şi ceea ce mi se pare foarte trist este că din ce în ce mai mulţi tineri tind să se axeze pe aceste considerente.
Eu mă întreb...totuşi ce valoare au banii şi faima atunci când nu ai cu cine le împărţi...când nu ai lângă tine un prieten pe care te poţi baza necondiţionat sau un suflet pereche, alături de care să te bucuri de acele bunuri materiale? Unde e împlinirea atunci?
Ştiu că banii au o importanţă destul de mare în zilele noastre...dar totuşi...banii nu sunt totul!
Banii nu cumpără un suflet, nu cumpără înţelegerea şi sprijinul de care ai nevoie indiferent cât eşti de bogat...!
Pentru mine împlinirea constă în sprijinul prietenilor pe care îi am aproape, în iubirea pe care mi-o oferă persoana iubită, în visele (uneori irealizabile) pe care mi le fac împreună cu cei dragi, în speranţele de mai bine.
Pentru tine în ce constă împlinirea?



2 Response to "Împlinire..."

  1. denisia says:
    6 august 2010 la 21:32

    Pentru mine implinirea consta in a avea alaturi persoane care sa incerce sa ma inteleaga... nu sa ma si aprobe de fiecare data... macar sa vrea sa inteleaga de ce procedez uneori in anume fel...

  2. Alexandra says:
    7 august 2010 la 12:50

    ai foarte mare dreptate in ceea ce ai spus si cred ca pentru toti, implinirea ar trebui sa vina din iubirea adevarata din partea unui suflet perehe, din partea familiei care iti e aproape mereu si din partea prietenilor adevarati

Trimiteți un comentariu