Singuratate...


Cat de dureroasa si de grea e aceasta stare numita "singuratate"...cat de cumplit e sa te simti singur, mai ales atunci cand esti inconjurat de oameni si de asa-zisi "prieteni"... abia in acele momente iti dai seama cine ti-a fost aproape cu adevarat...cine trebuia pretuit...si nu a fost...
E adevarat ca uneori simti nevoia sa fii singur...dar din pacate singur esti si atunci cand nu simti nevoia aceasta si atunci doare...cumplit de tare...si te intrebi ce poti sa faci?
Incerci sa reinnozi prieteniile, incerci sa faci sa fie bine, sa fie ca la inceput...ca atunci cand era bine...sau cand doar tu credeai ca e bine si realizezi ca din pacate...nimic nu mai poate fi ca la inceput...ca oricat ai incerca si orice ai face...totul e in zadar...totul se intoarce impotriva ta, orice incercare esueaza si fiecare esec este o noua lovitura sub centura...de fiecare data mai dureroasa si atunci...realizezi ca nu mai poti face nimic...ca tot ceea ce ai de facut este sa stai...sa astepti ca...TIMPUL SA LE REZOLVE PE TOATE !!!

0 Response to "Singuratate..."

Trimiteți un comentariu