VREAU SA FIU BUNA!

"Bunatatea infrumuseteaza viata, impacand toate neintelegerile; ea limpezeste ceea ce e incurcat; usureaza ceea ce e greu; inveseleste ceea ce e trist!"
                                         Lev Nicolaevici Tolstoi

Vreau sa fiu buna, pentru mine si pentru cei din jurul meu, pentru cei la care tin si carora le pasa de mine...! Vreau sa fiu buna, fara sa fiu laudata...vreau sa fiu buna pentru ca imi pasa!!!
Am vazut in ultimele saptamani oameni pe care i-am stiut si crezut toata viata ca fiind buni, devenind rai, cruzi, nemilosi, egoisti...! Nu stiu daca am fost vreodata buna... nu cred ca am fost considerata ca fiind buna... dar pana acum poate ca nu m-a interesat... nu m-au interesat parerile oamenilor din jur...ale oamenilor care nu insemnau nimic pentru mine...acum in schimb...cand am vazut "transformarea" unor persoane importante in viata mea... mi-am schimbat perspectiva..!
Am inceput in schimb, sa realizez cu adevarat cat poate sa doara rautatea...rautatea venita din suflet, rautatea meschina, egoismul indreptat impotriva celor dragi si NU VREAU sa ajung vreodata sa fiu ATAT DE REA!!!
Vreau sa invat sa fiu buna, si asta implica in primul rand, sa invat sa iert rautatea si rautatile pe care mi le fac ceilalti...vreau sa invat sa nu aduc durere celor dragi mie...nu o merita!!!
VREAU SA FIU BUNA!!!

Reacții: 

0 Response to "VREAU SA FIU BUNA!"

Trimiteți un comentariu