Aparenţele înşeală

Aparenţele înşeală...am descoperit asta din nou...vizionând un videoclip, destul de vechi (de prin 2005), interpretat de 2 tineri (am descoperit mai târziu că el avea 17 ani la momentul respectiv, iar ea în jur de 19), mi-a atras atenţia la început titlul "Si no estas conmigo", apoi jocul scenic mi s-a părut cam ciudat, adică e clar, o melodie bună trebuie să transmită anumite sentimente, dar totuşi mi se părea cam forţată atitudinea celor 2...la final ea plângea...hmm...cam ciudat... prima impresie pe care mi-au lăsat-o a fost că sunt destul de falşi şi am căutat în continuare câteva "detalii" despre interpreţi.
Am descoperit că cei doi participau la momentul respectiv la un fel de show (ceva în gen Dansez pentru tine)...alături de alţi tineri, locuiau o perioadă într-o casă unde se pregăteau să devină cântăreţi...şi până la urmă cei doi au decis să fie împreună.
Melodia, din câte am înţeles, era compusă de ei. La un moment dat s-au despărţit, nu ştiu dacă interpretarea pe care eu am văzut-o a avut loc înainte sau după despărţirea lor, cert este că am căutat în continuare detalii despre ambii...am mai găsit câteva clipuri din concerte care au avut loc ceva mai recent (2007-2008), la fiecare concert cei doi aveau aceleaşi lacrimi în ochi când interpretau melodia, aceleaşi priviri şi transmiteau aceleaşi sentimente...la fiecare concert când interpretau melodia respectivă se atingeau, se mângâiau cu aceeaşi dorinţă, iar la sfârşit se îmbrăţişau, se priveau, se iubeau din priviri...sincer pe mine m-au impresionat.
Vă las şi vouă clipul să vă delectaţi!


7 Response to "Aparenţele înşeală"

  1. Alexandra says:
    13 iulie 2010 la 11:55

    foarte frumos clipul

  2. Iulia says:
    21 iulie 2010 la 12:54

    Titlul melodiei este in spaniola si din postarea ta rezulta a fi ceva foarte "emocionante" asa ca sigur il voi asculta si eu!

  3. Mihaella says:
    21 iulie 2010 la 13:18

    Iulia Julia...într-adevăr titlul este în spaniolă şi melodia de asemenea...pentru mine una a fost emoţionantă povestea lor şi povestea acestei melodii. Sper să îţi placă şi ţie.

  4. CLAUDIA says:
    22 iulie 2010 la 18:22

    apropo de aparentele inseala si prietena ta de suflet...vreau sa te felicit pentru ca ai gasit o persoana in care poti sa ai incredere deplina si de care esti sigura ca te apreciaza! Eu 4 ani..in liceu am avut 3 "prietene"...acum dupa c am intrat la facultate am ramas doar cu una...m-am incapatanat sa cred ca si celelalte 2 imi sunt prietene desi faptele lor aratau altceva! Atunci mi-am dat seama ca este aproape imposibil sa gasesti un prieten adevarat!

    felicitarile mele pentru prietenia voastra!

  5. Mihaella says:
    22 iulie 2010 la 19:41

    Claudia...ai mare dreptate...de multe ori aparenţele înşeală...şi eu mă consider norocoasă că am alături o persoană care mă apreciază şi în care pot să am încredere deplină.

  6. elena marin-alexe says:
    22 iulie 2010 la 21:15

    Eu cred ca, intotdeauna aparentele inseala..
    Mi-a placut melodia.
    Si blogul tau imi place! O seara frumoasa iti doresc!
    Fii binecuvantata!

  7. Mihaella says:
    22 iulie 2010 la 21:39

    elena marin-alexe...ma bucur enorm ca nu sunt singura careia i-a placut aceasta melodie si ma bucur sa realizez ca exista persoane carora le plac blogul meu.
    O seara minunata iti doresc si eu!

Trimiteți un comentariu